Om oss

Trehuseksperten AS holder til i Vågå – det innerste av Norges hjerte. Her er godt håndverk, kvalitet og solid godt arbeid holdt i hevd. 

I Trehuseksperten er vi stolte av det vi skaper sammen med våre kunder. Her går tradisjon, hånd i hånd med moderne uttrykk, og nye muligheter. 

Vi er håndverkere som lever i det 20 århundre og vi bruker moderne verktøy, men tømmerbila, bandkniven eller stemjernet er aldri langt unna for å avslutte et godt laft, tilpasse en ny stokk – eller tappe sammen et hjørne i en firkantkonstruksjon.

Vi bruker bare helnorske, malmet norsk tømmer – og for å sikre kvaliteten tørker vi tømmeret i et par år før det blir brukt i våre byggeprosjekter. Vi bruker også gode dimensjonerte materialer, til utvendig kledning, gulv og steder hvor gode holdbare materialer bør brukes.

Trehuseksperten kan bygge alt for deg, Vi har bygd nye hus og hytter, vøla og satt i stand gamle hus og sammen med våre kunder gitt dem nye funksjoner og nytt liv. Vi har vært med og restaurert nasjonalklenodiet Eidsvollsbygningen, vi har restaurert for Riksantikvar og for en rekke eiere av fredede bygninger i Norge. Vi har satt i stand store gårdstun og byvillaer, bygd platestudio, broer, brygger, drivhus, garasjer, utedo, badstue, små uthus og anneks.

Våre ansatte

Trehuseksperten har 10 gode håndverkere som kan hjelpe deg med ditt prosjekt. Hos oss har de fleste fagbrev, byggmesterkompetanse eller realkompetanse i faget så det holder. Til sammen har vi over 200 år med erfaring – og bedriften arbeider bevisst for at vi har med lærlinger eller folk til opplæring som kan ta læretiden sin i vår bedrift. 

Her er noen bilder av våre ansatte.

Bestill en befaring

Klar for å jobbe sammen?

Kontakt oss